Кожата ви може да стане с 4 години по-млада, и то не след като легнете под скалпела, а с помощта на терапия от мощни серуми (продукт с висока концентрация на активни съставки). Това каза Десислава Данаилова, козметичка от София, и добави, че чудото става с нова линия на висш клас френска козметика.

Най-важното е първо да се определи каква е степента на остаряване на кожата на съответния човек (фазите са 4). След като се постави оценка, започва индивидуална терапия. А тя комбинира микродермоабразио (б. р. - бърза неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата) с риолити (вулканични скали)от Сицилия. Целта е да се отстрани мъртвият рогов слой. Следва детайлна обработка на бръчките една по една със специален серум и хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло, което позволява проникване до базалния слой на епидермиса.

Следващата стъпка в борбата с бръчките е подобряване на еластичността на кожата. Последните проучвания показват, че еластиновите фибри започват да се разширяват вследствие на намалена функция на ензим, наречен лизил-оксидазо подобен. Затова се налага терапията с екстракт от копър, който активира ензима, обясни г-ца Данаилова.

Терапията продължава с подхранване - чрез масаж и маска, която е приготвена от хидролизиран морски колаген и комбинация от два концентрата - изглаждащ и ревитализиращ.

С помощта на изброените мерки само след третата продецура (а те се правят веднъж седмично)кожата ви вече е с 4 г. по-млада, призна г-ца Данаилова. Терапията може да се прилага 4 пъти годишно.

0 коментара:


 

Blogger Template Sponsored by Top 10 Best Business Web Hosting Reviews