Андрей от Сблъсък ще се жени


Красивата Даниела Янков, която успя да надене брачен пръстен на Андрей от „Сблъсък“, си призна, че любимият й е предложил брак в нетрезво състояние.

„На шестия месец от връзката ни той ми се обади от морето и ми предложи по телефона. Аз се обидих: „Как така без пръстен и по телефона! Но после разбрах, че това е най-хубавото, защото е спонтанно, почувствал го е така. Е, малко беше подпийнал…“, призна си блондинката.

Тя не крие, че в началото доста се дърпала, първо, защото Андрей бил българин и второ, защото й бил шеф.

Даниела признава още, че заради „VIP Dance“ и пътуването до Белград в деня на сватбата им двамата с Андрей били толкова изморени, че се спогледали и се попитали дали пък да не избягат.

Сръбкинята се оплаква още, че има проблеми като водеща на рубриката „Отчаяни съпруги“, тъй като тя е част от предаването на мъжа й „Станция нова“ и Андрей крещи на нея и на жената на Иван Вихра като шеф.

„Искам да имам мъж, а не шеф вкъщи!“, твърди Даниела и според източници тя се чудела дали въобще да продължи да работи при съпруга си.

Още преди време хубавицата се оплака, че Андрей е толкова темпераментен, че тя се страхува той да не получи инфаркт като млад.

0 коментара:


 

Blogger Template Sponsored by Top 10 Best Business Web Hosting Reviews